Hoe Werkt Het

Uw kind is maar één keer per jaar jarig. Daar wilt u natuurlijk een groot feest van maken. Kinderfeest.nl is de Gouden Gids op het gebied van kinderfeesten en partijtjes. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, biedt Kinderfeest.nl een ruim overzicht van verschillende activiteiten aan, waaronder clowns, goochelaars en springkussens. Via deze website hebt u in een handomdraai gevonden waarnaar u zoekt.

Hoe werkt het?

Kinderfeest.nl heeft een groot overzicht van artiesten en activiteiten bij u in de buurt. Het enige wat u hoeft te doen is uw postcode in te voeren. U krijgt dan direct een overzicht met verschillende artiesten en hun thema’s, hun prijzen en hun afstand. Dat is uniek. Normaal gesproken zoekt u eerst naar een geschikte goochelaar of clown en weet u dan pas waar die vandaan moet komen en wat dit gaat kosten. Hier op Kinderfeest.nl krijgt u al die informatie direct. Zo weet u waar u aan toe bent en kunt u eenvoudig een keuze maken voor de artiest die het beste bij uw feestje past. En dat alles zonder bijkomende kosten!

De volgende stap is dat u uw gegevens invoert – waarbij de datum van het feest natuurlijk niet mag ontbreken – en op ‘verzenden’ drukt. De artiest krijgt nu uw gegevens. Als de artiest beschikbaar is, zal hij zo spoedig mogelijk contact opnemen om de mogelijkhden van het feest te bespreken. Wanneer de artiest niet beschikbaar is, krijgt u ook een mail terug en kunt u op de site zoeken naar andere mogelijkheden.

Betaling

In vrijwel alle gevallen kunt u gewoon op de dag van optreden contant afrekenen met de artiest. Bedrijven kunnen er natuurlijk voor kiezen om een factuur te ontvangen en het bedrag zo over te maken. De zaken rondom de betaling bespreekt u met de artiest zelf. Wanneer er vragen of problemen zijn, kunt u contact opnemen met Kinderfeest.nl.

Vragen

Mocht u naar aanleiding van deze site nog vragen hebben, schroom het niet om deze hier te stellen. U kunt ons natuurlijk ook mailen op: info@kinderfeest.nl

Of bel  070 - 8889345